Assortiment extra's
Heeft u uit onze bestaande buffetten geen keuze kunnen maken of heeft u graag een product vervangen door iets anders? Bekijk dan hier ons assortiment en neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en maken u graag vrijblijvend een offerte.
Soepen
-
Franse Uiensoep
-
Goulash soep
-
Heldere kippensoep
-
Tomaten crème soep (met of zonder balletjes)
-
Mediteraanse minestrone soep
-
Aspergesoep (seizoen)
Salades
-
Koude schotel
-
Pasta salade met huisgemaakte groene pesto en ruim garnituur
-
Gemarineerde garnalen salade (bruscetta)
-
Appel venkel salade
-
Griekse Salade
-
Salade Nicoise
-
Tropical salade
-
Quinoa salade
-
Witte kool Salade
-
Zoetzure komkommers
-
Tomaten salade met olijfolie, olijven en rode uien
Schalen
-
Gekookte ham met asperges
-
Serrano ham met meloen
-
Rundercarpaccio
-
Herten carpaccio (seizoen)
-
Diverse worstsoorten
-
Diverse hamsoorten
-
Gerookte zalm/ gerookte forel
-
Gerookte paling/ Noorse garnaaltjes
-
Garnalencocktail
-
Tomaat mozarella
-
Carpaccio van appel
Warme vlees gerechten
-
Boeuf Bourguignon
-
Beef Mexicain
-
Belgisch Stoofvlees
-
Limburgs Zuurvlees
-
Hongaarse Goulash
-
Indische Rendang
-
Kippenragout
-
Kip saté
-
Varkenshaas in Champignonroom of Peperroomsaus
-
Beenham met Champignonroom of Peperroomsaus
Sauzen
WARM
-
Champignonroomsaus
-
Peperroomsaus
-
Mexicainsaus
-
Hollandaisesaus
-
Bearnaisesaus
-
Honing/tijmsaus
-
Rode wijn saus
-
Beurre Blanc saus
-
Stroganoff saus
-
Satésaus
-
Kerriesaus
KOUD
-
Knoflooksaus
-
Cocktailsaus
-
Remoulade saus
-
Kerriesaus
-
Huisdressing
-
BBQ saus
-
Huisgemaakte kruidenboter
Warme bijgerechten
-
Aardappel gratin
-
Aardappel puree
-
Rozemarijn aardappeltjes
-
Witte rijst
-
Nasi goreng
-
Bami goreng
-
Broccoli
-
Bloemkool
-
Erwten en wortelen
-
Haricot verts (met of zonder gebakken spekjes)
-
spruiten (met of zonder garnituur)
-
Spinazie á la crème
-
Mediteraanse groenten mix
-
Mexicaanse groenten mix
Dessert Zoet & Hartig
-
Panna Cotta met caramelsaus, fudge blokjes en chocolade schaafsel
-
Pure chocolade mousse gegarneerd met rood fruit en slagroom
-
Aardbeienmousse gegarneerd met verse aardbeien, slagroom en munt
-
Crème brûlée
-
Cheese cake met lichte limoensmaak, bastogne bodem en bosvruchtencompote
-
Tiramisu
-
Vers fruit met slagroom
-
Uitgebreide kaasplank met 3, 4 of 5 soorten kaas